🛒Gratis frakt🌎(Få resultater eller pengene dine💵 tilbake!)

Fraktpolicy

Vi samarbeider med store internasjonale fraktselskaper som FedEx, SF Express, DHL, UPS og EMS som jobber med lokale kurerer - slik at vi kan levere direkte hjem til deg og er stolte av å tilby en fast fraktpris.

Vår levering vil ta 5-14 dager; Bestill og oppgi sporingsnummeret innen 24 timer, det er fraktselskapet og myndighetene som bestemmer når bestillingen skal leveres.

Du vil bli belastet når bestillingen og alle betalinger er gjenstand for gjennomgang og godkjenning før forsendelse, og det kan ta flere dager å behandle. For å forhindre kredittkortsvindel kan bestillinger som inneholder feil faktureringsinformasjon eller krever ytterligere bekreftelse, bli forsinket og/eller kansellert.

 

Forsendelsesprosess

Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, så vi kan ikke gjøre noen endringer (inkludert adresseendringer) når bestillingen er lagt inn. Vi leverer kun til adressen du oppga ved bestilling. Du vil kun bli belastet for varene som sendes, sammen med gjeldende frakt- og avgiftssatser.

Når bestillingen din er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse på e-post.

Vi sender kun på virkedager og ikke på lørdager eller helligdager.

Vi trenger i gjennomsnitt 1-2 virkedager for å oppfylle bestillingen din. Noen varer kan ta lengre tid, spesielt nær helligdager (opptil 10 dager), eller hvis bestillingen din inneholder populære varer som har problemer med lagertilgjengelighet. Bestillinger vil bli sendt så snart varens tilgjengelighet er bekreftet.

For bestillinger med flere varer, kan produktene sendes separat og ankomme på forskjellige datoer på grunn av forskjellige steder av produksjonspartnerne.

 

Leveranser

Når bestillingen din er sendt, er den estimerte leveringstiden mellom 7 og 21 virkedager, avhengig av ditt land eller område. Spesifikke leveringsdatoer er verken spesifisert eller garantert.

 

Til din informasjon tilbyr vi følgende estimerte leveringstider:

 

Tyskland: 5-14+ dager

*Merk: Dagene oppført ovenfor er kun anslag i arbeids-/arbeidsdager. Selv om vi gjør alt i vår makt for å sikre at bestillingen din blir levert i tide, kan vi ikke holdes ansvarlige for omstendigheter utenfor vår kontroll, som for eksempel: Slik som påkrevde post- eller fortollingsprosedyrer, helligdager, dårlig vær, arbeidskonflikter, protester osv., og disse forstyrrelsene kan føre til forsinkelser utover våre opprinnelige leveringsestimater.

Avgifter, skatter og andre avgifter:

Internasjonale forsendelser kan være underlagt importavgifter, avgifter og/eller fortollingsgebyrer, som kreves inn når en forsendelse når mottakerens land. Disse gebyrene er mottakerens eget ansvar. Vi har ingen kontroll over disse anklagene og kan ikke forutsi hva de kan være. Hvis en forsendelse blir avvist og returnert, vil du være ansvarlig for alle gjeldende importavgifter og returfraktkostnader.

Tollbestemmelsene varierer mye fra land til land. Hvis du har spørsmål, anbefaler vi at du kontakter ditt lokale tollkontor for mer informasjon.

Tapte/stjålne/skadede pakker:

Vi er ikke ansvarlige for tapte, stjålne eller skadede pakker. Hvis sporingen din indikerer at pakken ble levert til adressen din og du ikke mottok den, vennligst rapporter dette og/eller send inn et krav til ditt respektive fraktselskap.

Merk: Vi bruker tidsstempelinformasjonen fra sporingslenken og transportørens leveringsbekreftelse når vi bekrefter skader eller returforespørsler, og vi kan kanskje ikke oppfylle kravet ditt hvis det ikke blir rapportert.

 

Ansvarsfraskrivelse for feil adresse:

Det er kjøpers ansvar å sørge for at leveringsadressen som er oppgitt er korrekt før du legger inn en bestilling. Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, så vi kan ikke gjøre endringer i en bestilling etter at den er lagt inn. Hvis bestillingen allerede er behandlet av vår fraktavdeling, kan vi ikke hente den for å gjøre en adresseendring.

Returner melding

Vi vil gjerne høre din tilbakemelding, spørsmål eller bekymringer. Send oss ​​gjerne en e-post på service@proffiteern.comfor å fortelle oss hvordan vi har det. Vi tar tilbakemeldingene dine veldig seriøst og streber alltid etter å forbedre oss.