🛒Gratis frakt🌎(Få resultater eller pengene dine💵 tilbake!)

Vilkår for bruk

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken vil også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene og betingelsene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer, utgjør aksept av disse endringene.

 

Butikken vår ligger på Shopify Inc. Dette gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg.

 

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godta disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst myndighetsalder i ditt bostedsland, eller at du er myndig i ditt bostedsland og at du har gitt oss ditt samtykke. denne nettsiden.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lover om opphavsrett).

Du må ikke overføre ormer eller virus eller annen kode av destruktiv karakter.

Et brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst av hvilken som helst grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk, og (b) endringer for å samsvare med og tilpasse seg tekniske krav til å koble til nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert når den overføres over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere eller distribuere noen del av tjenesten, bruk av tjenesten, eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss selger, videreselger eller utnytte.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert kun for bekvemmelighets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

 

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUELL INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på denne nettsiden ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke stoles på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer rettidige informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på denne nettsiden er på egen risiko.

Denne nettsiden kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og gis kun for din informasjon. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne nettsiden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjonen på nettsiden vår. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Prisene på våre produkter kan endres uten forvarsel.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst.

Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av tjenesten.

 

 

DEL 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av noen farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller land. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for produkter eller tjenester på denne siden er ugyldige der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

 

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan også gjelde for bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble foretatt. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

 

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

 

Se vår returpolicy for ytterligere detaljer.

 

SEKSJON 7 - EKSTRA VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller input over.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjenning. Vi skal ikke ha noe som helst ansvar som oppstår fra eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene for verktøyene som tilbys av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

 

SEKSJON 8 - TREDJEPARTSLINKER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via tjenesten vår kan inkludere materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på denne nettsiden kan lede deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les tredjeparts retningslinjer og praksis nøye, og sørg for at du forstår dem før du engasjerer deg i noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

 

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG

Hvis du på vår forespørsel legger inn visse bidrag (for eksempel konkurransebidrag) eller uten forespørsel fra oss sender du inn kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettet, via e-post, post eller annet ( samlet, "Kommentarer")), samtykker du i at vi når som helst og uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du sender til oss i et hvilket som helst medium. Vi er ikke forpliktet til å (1) holde kommentarer konfidensielle, (2) betale kompensasjon for kommentarer eller (3) svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte støtende eller bryter med noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene for bruk.

Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke noen rettigheter til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for kommentarene du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer lagt inn av deg eller tredjepart.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. For å se vår personvernerklæring.

 

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn forespørselen din) . har lagt inn en bestilling).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

 

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn forespørselen din) . har lagt inn en bestilling).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

 

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ethvert ulovlig formål; (b) å be om eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedverdige, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som på noen måte vil påvirke eller kan påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller til relaterte nettsider, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) for spamming, phishing, pharming, spidering, crawling eller scraping; (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte brukene.

 

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer, representerer eller garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemte perioder eller avbryte tjenesten når som helst, uten varsel.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (bortsett fra det som er uttrykkelig angitt av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal vi, våre direktører, offiserer, ansatte, partnere, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffbare, spesielle eller følgeskader. av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til, tap av fortjeneste, tap av inntekter, tap av sparepenger, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet , som oppstår fra bruken av tjenesten eller produkter oppnådd gjennom tjenesten eller for andre krav som på noen måte er relatert til bruken av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller utelatelser i innhold eller tap eller skade av noe slag, som oppstår fra bruken av tjenesten eller innhold (eller produkter) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om muligheten. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses i den maksimale utstrekning loven tillater.

 

SEKSJON 14 - ERSTATNING

Du godtar å skadesløs, forsvare og holde oss og våre overordnede, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, kontraktører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra alle krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, brakt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse bruksvilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

 

SEKSJON 15 - ATDELBARHET

I tilfelle en bestemmelse i disse vilkårene for bruk blir fastslått å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den uhåndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for Bruk, slik avgjørelse Gyldigheten og håndhevbarheten til de gjenværende bestemmelsene påvirkes ikke.

 

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE

Forpliktelsene og forpliktelsene til partene pådratt før oppsigelsesdatoen skal overleve etter oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse bruksvilkårene er effektive med mindre de sies opp av enten deg eller oss. Du kan si opp disse tjenestevilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du etter vår egen vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, i å overholde ethvert vilkår eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og/eller vi kan følgelig nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av disse).

 

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN

Unnlatelse av oss i å utøve eller håndheve noen rettighet eller bestemmelse i disse bruksvilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.

Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse bruksvilkårene skal ikke tolkes mot parten som har utarbeidet dem.

 

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV

Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler som vi gir deg skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Hong Kong.

 

 

SEKSJON 19 ENDRINGER I VILKÅRENE FOR TJENESTE

Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettsiden vår med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av eventuelle endringer i disse bruksvilkårene utgjør aksept av disse endringene.

 

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Send eventuelle spørsmål om vilkårene for bruk til service@proffiteern.com

 

HAMJOUY LIMITED
FLAT/RM 7022 BLK D7/F TAK WING INDUSTRY BLDG 3TSUN WEN ROAD TUEN MUN NT HONG KONG